او تاکنون بارها برای جوایز گوناگونی از جمله گلدن گلوب و اسکار نامزد شدهاست و جوایزی را نیز دریافت کردهاست. مجلهٔ پیپل تاکنون دو بار در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۹ او را به عنوان جذابترین مرد معرفی کردهاست. در سال ۱۹۹۵ مجلهٔ امپایر جانی دپ را به عنوان یکی از ۱۰۰ ستارهٔ تاریخ سینما انتخاب کرد و مقام ۶۷ را در بین ۱۰۰ ستارهٔ همیشگی سینما به او داد. او در آغاز راه سینمای ایران با هنر و دانستههای خود به یاری این هنر و صنعت آمد و توانایی فنی خود را با به فرجام رساندن شبنشینی در جهنم (۱۳۳۶) نشان داد و سپس با طوفان در شهر ما (۱۳۳۷) سینمای ایران را با سبک ویژهٔ خود آشنا نمود. جان کریستوفر «جانی» دپ دوم (به انگلیسی: John Christopher "Johnny" Depp II) (زادهٔ ۹ ژوئن ۱۹۶۳) بازیگر، تهیهکننده، موسیقیدان و کارگردان آمریکاییاست. جانی دپ برای به تصویر درآوردن شخصیتهایی مانند ادوارد دی وود در اد وود، جوزف دی پیستن در دنی براسکو، هانتر اس تامپسون در ترس و نفرت در لاسوگاس، جورج جانگ در کوکائین و جان دلینجر در دشمنان مردم تحسین شدهاست. پس از آن در سال ۱۹۹۰ در فیلم ادوارد دستقیچی بازی کرد و بعد با فیلمهایی مانند اسلیپی هالو، چارلی و کارخانهٔ شکلاتسازی، سری دزدان دریایی کارائیب، سوئینی تاد: آرایشگر شیطانی خیابان فلیت، آلیس در سرزمین عجایب، رنگو و سایههای سیاه به موفّقیتهای بزرگی در گیشه دست یافتهاست.
الناز شاکردوست در
تیم برتون با فیلمهای عجیبی مثل: بیتل جوس، ادوارد دست قیچی، کابوس قبل از کریسمس، اد وود، اسلیپی هالو، عروس مرده، سوئینی تاد: آرایشگر شیطانی خیابان فلیت، ۹، سایههای سیاه و فیلمهای محبوب و موفقی مثل: ماجراجویی بزرگ پی وی، بتمن، بازگشت بتمن، سیارهٔ میمونها، چارلی و کارخانهٔ شکلات سازی، آلیس در سرزمین عجایب و فرنکنوینی شناخته شدهاست. او بارها نامزد دریافت بهترین جایزهها از جمله گلدن گلوب و اسکار شدهاست و جایزهٔ گلدن گلوب بهترین بازیگر مرد را برای سوئینی تاد: آرایشگر شیطانی خیابان فلیت و جایزهٔ انجمن بازیگران نمایش را برای دزدان دریایی کارائیب: نفرین مروارید سیاه برنده شدهاست. آلیشیا کریستین فاستر معروف به جودی فاستر (به انگلیسی: Alicia Christian "Jodie" Foster) (زادهٔ ۱۹ نوامبر ۱۹۶۲) بازیگر، کارگردان و تهیهکنندهٔ آمریکایی، برندهٔ دو جایزهٔ اسکار، سه جایزهٔ بَفتا و یک جایزه گلدن گلوب است. او تاکنون توانستهاست جایزهٔ گلدن گلوب و جایزهٔ انجمن بازیگران نمایش را برای بهترین بازیگر مرد از آن خود کند. او از سال ۱۹۸۲ تاکنون در عرصهٔ فیلمسازی فعال بودهاست.
او جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را در سال ۱۹۸۸ برای بازی در فیلم متهم دریافت کرد. الناز شاکردوست بیشک یکی از زیباترین و جذابترین بازیگرانِ زن ایرانی است که حضور بسیار پُر رنگی در سینمای کشورمان ایران داشته است، او تا به کنون موفق به دریافت جوایزی همچون سیمرغ بلورین شده است، از همین رو ما امروز و در این مقاله به زندگی شخصی و هنری این بازیگر خواهیم پرداخت و همچنین در ادامه بهترین فیلمهای او را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد پس تا آخر همراه ما بمانید. محمد هادی کریمی، پوران درخشنده، محمدحسین لطیفی، عبدالحمید قدیریان، شهاب اسفندیاری، مهدی فخیم زاده و بهرام الناز شاکردوست عظیمی هیات داوران بخش ملی برای اهدای جوایز سودای سیمرغ و نگاه نو روی سن آمدند. در این دوره 22 فیلم در بخش سودای سیمرغ و 12 فیلم در بخش نگاه نو (فیلم اولی) رقابت کردند. الناز شاکردوست در جشن حافظ ۹۹ و بسیاری از جشنواره های اینچنین نیز جوایز زیادی کسب کرده، اما به طور قطع مهم ترین دست آورده این بازیگر دریافت سیمرغ بلورین نقش اول زن در سی هفتمین دور جشنواره فیلم فجر برای فیلم شبی که ماه کامل شد، است.
C on tent has been cre ated with the he lp of G SA Conte nt Generator Dem oversi on!
دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل زن به مهرو نونهالی برای فیلم "تابستان همان سال" اهدا شد. او در طول فعالیت حرفهایاش چندین بار نامزد و برندهٔ دریافت جوایز مختلف شدهاست، که از جملهٔ آنها میتوان به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن سینمایی برای فیلم چیزی که یک دختر میخواهد (۲۰۰۳) در جشنواره برگزیده کودکان نیکلودین، گروه موسیقی سال برای فیلم اسپریمو (۲۰۰۷) در جشنواره فیلم هالیوود و بهترین ایفای نقش موزیکال برای فیلم اسپریمو (۲۰۰۷) به انتخاب منتقدان اشاره کرد. باینس در کودکی وارد کلاسهای آموزش بازیگری هالیوود شد و در همان سنین توانست در چند نمایش موزیکال و تبلیغ تلویزیونی ظاهر شود. او زندگی حرفهایاش را با بازی در چند فیلم نوجوانانه مانند چیزی که یک دختر میخواهد (۲۰۰۳)، کشتی شکسته عشق (۲۰۰۵)، این دختر همان مرد است (۲۰۰۶)، اسپریمو (۲۰۰۷) و ایزی ای (۲۰۱۰) دگرگون کرد. خاچیکیان را میتوان از پیشگامان نامآور سینمای ایران دانست و کمتر کارگردان ایرانی مانند او در درازای سه دهه (۱۳۵۰-۱۳۳۰) بهگونهای پیوسته و پرکار درگیر فیلمسازی بودهاست. در این فیلم میلاد کی مرام، هادی کاظمی، مصطفی قدیری، بهدخت ولیان، روشنک سه قلعه گی، وحید منافی، مهدی عامل هاشمی و سحر دولتشاهی به ایفای نقش می پردازند.
الناز شاکردوست طنز
اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد اینجا کلیک کنید بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.